Artemide Meteorite tafellamp

De Artemide Meteorite is een lamp en designobject in één

  • Organisch gevormde bol van handgeblazen glas
  • Verspreidt een warm, diffuus licht
  • Ook leverbaar als staande lamp
  • Verkrijgbaar in 3 formaten

€ 200,00
Vanaf € 200,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Artemide Meteorite tafellamp
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Artemide Meteorite tafellamp

Designers Pio & Tito Toso

De Artemide Meteorite tafellamp is een organisch gevormde bol van wit handgeblazen glas. De lamp is met de speciale 'stampo a fermo' techniek in model gebracht. De lamp is ontworpen door de Italiaanse broers Pio en Tito Tosi. Zij lieten zich voor het design van de lamp inspireren door meteorieten. De tafellamp verspreidt een warm, diffuus licht. De Artemide Meteorite designlamp is een echte blikvanger in ieder interieur.

De lamp Meteorite zelf samenstellen

De lamp is vervaardigd uit handgeblazen glas en verchroomd aluminium. De Meteorite tafellamp is verkrijgbaar in 3 formaten en is ook leverbaar als staande lamp. De Meteorite is verkrijgbaar in verschillende varianten. Zo kunt u kiezen uit een tafellamp, vloerlamp, wandlamp, plafondlamp en hanglamp. Informeer bij ons naar de vele mogelijkheden om zo uw perfecte Artemide Meteorite lamp samen te stellen.

Artemide
Artemide is in 1960 opgericht in Milaan door Ernesto Gismondi en Sergio Mazza. De oprichters zijn trots op hun Italiaanse oorsprong en dit laten ze dan ook terug komen in de lampen collectie. De Artemide lampen kenmerken zich door een uniek en strak design. Het merk staat centraal voor duurzaam design en innovatie. Artemide experimenteert veel op het gebied van lichttechnologie waardoor ze revolutionaire en duurzame verlichting uit kunnen brengen.

Afmetingen (diameter x hoogte)
Meteorite 15: 15 x 13,8 cm
Meteorite 35: 35 x 30,7 cm
Meteorite 48: 48 x 43 cm

Artikelnummer293160
Artemide

Artemide

Artemide is een Italiaanse fabrikant van designverlichting. Door de verwerking van traditionele materialen zoals glas en de capaciteit van innovatie met nieuwe materialen, zoals titanium is een brede waaier van diverse producten mogelijk. Dit is te zien in de collectie van het merk met een productlijn die sterk en consistent is.

^