Vitra Citizen Lowback fauteuil

De Citizen fauteuil is uniek en comfortabel!

  • Hoog zitcomfort
  • Subtiele schommelende zitting
  • Draaibaar onderstel
  • Bijzonder ontwerp

€ 2.530,00
Vanaf € 2.530,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Vitra Citizen Lowback fauteuil
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Vitra Citizen Lowback fauteuil

All in House Service

Bij aankoop van jouw nieuwe gestoffeerde meubel heb je de keuze om gebruik te maken van All in House Premium Service. Met All in House Premium Service krijg je 7 jaar aanvullende constructieservice, vlekkenservice en verzorgingsproducten. Zo hoef jij je de komende 7 jaar geen zorgen te maken over service en garantie. Vraag via het offerteformulier naar de mogelijkheden voor de All in House Service.

Designer: Konstatin Grcic

De Vitra Citizen is een fauteuil met een bijzonder design. De stoel heeft een frame dat grotendeels zichtbaar is. De zitting hangt aan drie kabels vast waardoor hij lichtelijk een schommelbeweging maakt. De fauteuil is voorzien van een hoog zitcomfort dat versterkt wordt door de schuine zitting. De stoelzitting wordt ondersteund door het draaibare viersteronderstel, wat een zwarte poedercoating heeft. Dit zijn redenen waarom de Citizen niet zomaar een fauteuil is!

Citizen is verkrijgbaar met een stoffen of lederen bekleding. De kwaliteitsstoffen van Vitra staan geweldig met het zwarte frame van de Citizen fauteuil. Stel jouw favoriet samen!

Artikelnummer325167
Vitra

Vitra

Al meer dan 80 jaar is het Zwitserse Vitra, specialist in het creëren van innovatieve design meubelen. De producten worden vervaardigd in samenwerking met de fantastische ontwerpers en vakmensen. Vitra is een echt familiebedrijf en gelooft in lange termijnrelaties met klanten, medewerkers en ontwerpers.

^