Artifort Rocking Chair fauteuil

De Artifort Rocking Chair is een uniek designstuk waar u heerlijk in weg kunt dromen!

  • Luxueuze schommelstoel
  • Optimaal zitcomfort
  • Gemakkelijk in onderhoud
  • Kunt u naar wens samenstellen

€ 3.073,00
Vanaf € 3.073,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Artifort Rocking Chair fauteuil
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Artifort Rocking Chair fauteuil

Artifort F500 serie | 10% korting

Wie kan 'm ooit weerstaan, de iconische F500 design fauteuil. Nu tijdelijk met 10% korting.

Klik hier voor de actievoorwaarden

De Rocking Chair fauteuil is ontworpen door Geoffrey D. Harcourt. In 1967 ontwerpt hij de 500-serie die bestaat uit diverse draaifauteuils met een trompetvoet gebaseerd op een schelp van vormhout. Dit design is groot genoeg om heerlijk in weg te kunnen kruipen en is het toonbeeld van zijn stelling: "De stoel moet zich naar de mens richten en niet andersom". De 500-serie bestaat uit verschillende varianten, waarbij het onderscheid zit in de stoffering. De Rocking Chair is een uniek designstuk uit deze collectie die tijdloos blijft. De Rocking Chair is gemaakt van beukenhout en voorzien van snijschuim. Schommelen is toch een heerlijke manier om tot rust te komen?

De fauteuil Rocking Chair zelf samenstellen

De Rocking Chair fauteuil kunt u bekleden met verschillende stoffen en in diverse kleuren, waardoor u de stoel geheel naar eigen wens kunt samenstellen. Informeer bij ons voor de vele mogelijkheden.

Artikelnummer288195
Artifort

Artifort

Artifort is een Nederlands merk dat al jaren bekend staat om zijn tijdloze ontwerpen. De naam van het bedrijf is samengesteld uit de woorden Art en Fortis. Oftewel: kunst en kracht. De boodschap die Artifort hiermee wil uitdragen is dat hun meubels niet alleen bijzonder kunstzinnig zijn, ze zijn ook nog eens uitermate duurzaam.

^