de Sede DS-57 fauteuil

Stoere fauteuil met heerlijk zitcomfort; dit is de DS-57 van De Sede

  • Positief opvallende vormen met een zacht zitcomfort
  • Verkrijgbaar met een in hoogte verstelbare hoofdsteun
  • In talloze kleuren te verkrijgen
  • Vraag vrijblijvend een offerte aan!

€ 7.695,00
Vanaf € 7.695,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de de Sede DS-57 fauteuil
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
de Sede DS-57 fauteuil

All in House Service

Bij aankoop van jouw nieuwe gestoffeerde meubel heb je de keuze om gebruik te maken van All in House Premium Service. Met All in House Premium Service krijg je 7 jaar aanvullende constructieservice, vlekkenservice en verzorgingsproducten. Zo hoef jij je de komende 7 jaar geen zorgen te maken over service en garantie. Vraag via het offerteformulier naar de mogelijkheden voor de All in House Service.

Dit is de DS-57 fauteuil van De Sede. Deze luxe en comfortabele fauteuil is verkrijgbaar in diverse prachtige ledersoorten. Het ontwerp en zitcomfort van deze fauteuil doen denken aan een jaren '30 racewagen. Kies uit een fauteuil met of zonder geïntegreerde, verstelbare hoofdsteun. De kleur van een meubel kan de hele kamer een ander uiterlijk geven. Met Coloral biedt de Sede de mogelijkheid om te kiezen uit meer dan 2.000 NCS/RAL-kleuren en is in staat om bijna alle kleurwenesen te vervullen. Met deze magnifieke fauteuil maak je een waar statement in iedere woonruimte!

Artikelnummer275558
de Sede

de Sede

Sinds 1962 produceert de Sede kwaliteitsmeubelen waarbij de nadruk ligt op traditioneel handwerk en innovatiekracht. Met hun unieke leerproducten wil de Sede wereldwijd zintuigen prikkelen om zo een lach op ieders gezicht te toveren. Elke meester in de Zwitserse werkplaats draagt hier met zijn handwerk aan bij.

^