Knoll Butterfly Chair Anniversary Edition fauteuil

Deze speciale editie van de Butterfly Chair heeft Knoll geïntroduceerd om te vieren dat de stoel 80 jaar is geworden!

  • Een nieuwe versie van de welbekende vlinder fauteuil van Knoll
  • Bekleed met vilt in verschillende kleuren
  • Het frame is in chroom, zwart of wit verkrijgbaar
  • Neem voor meer info contact met ons op!

€ 0,00
Vanaf € 1.682,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Knoll Butterfly Chair Anniversary Edition fauteuil
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

Designers Antonio Bonet, Juan Kurchan & Jorge Ferrari-Hardoy

Hetis inmiddels 80 jaar geleden dat de Butterfly Chair werd geïntroduceerd. Om dit te vieren komt Knoll met deze prachtige Anniversary Edition!

De Butterfly fauteuil van Knoll International

Knoll brengt een ode aan de originaliteit van het Butterfly ontwerp door een speciale editie van deze 80-jarige stoel te creëren. 1938 was een succesvol jaar voor de geschiedenis van design. Het bedrijf Knoll werd opgericht met daarbij de ontwikkeling van vele speciale ontwerpen waaronder deze zeer iconische stoel, die Hans Knoll van 1947 tot 1951 besloot op te nemen in de catalogus van het bedrijf. Met succes!

Speciale editie Butterfly Chair bij Berden

Deze speciale uitgave van de welbekende fauteuil is nu verkrijgbaar bij Berden. U heeft de keuze uit diverse kleuren vilt met een frame in chroom, zwart of wit. Hebt u reeds een favoriet of wilt u graag meer informatie over de vele mogelijheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Artikelnummer313842
Knoll

Knoll

Al meer dan 80 jaar volgt Knoll de Bauhaus-ontwerpfilosofie, moderne meubels moeten een aanvulling zijn op een ruimte en moeten er niet mee concurreren. Bij Knoll is modern design het uitgangspunt, waarbij hun passie wordt gedeeld over de hele wereld. Vakmanschap en technologie komen hierin samen door het gebruik van design.

Antonio Bonet, Juan Kurchan & Jorge Ferrari-Hardoy

Antonio Bonet, Juan Kurchan & Jorge Ferrari-Hardoy

Antonio Bonet, Juan Kurchan en Jorge Ferrari-Hardoy zijn de oprichters van Grupo Austral, een architectencollectief uit Buenos Aires. Hoewel Grupo Austral maar een paar jaar heeft bestaan, is de samenwerking vruchtbaar te noemen. Zo ontwierp het drietal de iconische Butterfly Chair die nu wordt uitgebracht door het merk Knoll.

^