Kristalia Brioni Up fauteuil

De nieuwste toeving aan de Brioni-serie: de Brioni Up fauteuil!

  • Met een hogere zitting en rugleuning
  • Uitvoerbaar in stof of leder
  • Geweldig zitcomfort

€ 2.401,00
Vanaf € 2.401,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Kristalia Brioni Up fauteuil
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

Brioni is een collectie fauteuils, poefs en stoelen die geïnspireerd zijn op de gelijknamige archipel in de Adriatische Zee. Oorspronkelijk zijn deze ontworpen voor buiten en later opnieuw voor binnenhuis, maar nu is de collectie uigebreid met nieuwe versies: De Brioni Up!

De Kristalia Brioni Up fauteuil is de vernieuwde versie van de populaire Brioni. De collectie is verijkt met nieuwe versies en deze stoel is er één van. Deze geavanceerde fauteuil heeft een hoge zitting en rugleuning. Ook is het mogelijk om de stoel te verhogen met poten van 10 cm. De stoel is uitvoerbaar in verschillende schitterende leer- en stofsoorten.

Artikelnummer324698
Kristalia

Kristalia

Kristalia werd in 1994 opgericht door jonge lokale ondernemers. Kristalia heeft een passie voor design. Dit zie je duidelijk terug in de stijlvolle collectie van het Italiaanse meubelmerk. Pure vormen en hoogwaardige materialen geven elk meubel van Kristalia een geraffineerde uitstraling. Eenvoud siert, weet Kristalia.

^