Kristalia Regoli outdoor kast

Een prachtige kast voor buitenshuis; de Kristalia Regoli

  • Een modulaire outdoor kast met een modern design
  • Voor verschillende doeleinden
  • Uitvoerbaar in verschillende kleuren

€ 1.339,00
Vanaf € 1.339,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Kristalia Regoli outdoor kast
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

De Kristalia Regoli is een kast voor buitenshuis. De kast bestaat uit losse planken en een frame. Ze hebben een minimalistisch ontwerp dat gemaakt is van roestvrij staal. Deze modulaire kast kan gebruikt worden voor vele doeleinden. De planken kunnen naar wens verplaatst worden om aan alle behoeften te voldoen. Voor het inrichten van een terras of voor het opslaan van hout; het kan allemaal met de Regoli kast.

Verschillende composities zijn mogelijk. Vraag naar een offerte voor meer informatie.

Artikelnummer324559
Kristalia

Kristalia

Kristalia werd in 1994 opgericht door jonge lokale ondernemers. Kristalia heeft een passie voor design. Dit zie je duidelijk terug in de stijlvolle collectie van het Italiaanse meubelmerk. Pure vormen en hoogwaardige materialen geven elk meubel van Kristalia een geraffineerde uitstraling. Eenvoud siert, weet Kristalia.

Bluezone

Bluezone

Bluezone is een, binnen Kristalia, opgerichte werkgroep samengesteld uit professionals en technici met vele jaren ervaring op het gebied van productdesign. De werkgroep houdt zich bezig met onderzoek en ontwikkeling van nieuwe producten, waarbij nieuwe materialen en technieken worden toegepast.

^