de Sede DS-2100 bureaustoel

Een échte alleskunner is de DS-2100 van De Sede!

  • Het fijnste leer wat zich aanpast aan jouw lichaam
  • Het hoogste niveau van comfort
  • Verkrijgbaar in verschillende maten
  • Vraag voor meer informatie vrijblijvend een offerte aan!

€ 4.835,00
Vanaf € 4.835,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de de Sede DS-2100 bureaustoel
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
de Sede DS-2100 bureaustoel

All in House Service

Bij aankoop van jouw nieuwe gestoffeerde meubel heb je de keuze om gebruik te maken van All in House Premium Service. Met All in House Premium Service krijg je 7 jaar aanvullende constructieservice, vlekkenservice en verzorgingsproducten. Zo hoef jij je de komende 7 jaar geen zorgen te maken over service en garantie. Vraag via het offerteformulier naar de mogelijkheden voor de All in House Service.

De bureaustoel DS-2100 van de Sede staat ook wel bekend als 'het skelet'. Wanneer je één blik werpt op de stoel, snap je al waarom. De stoel is gebaseerd op de vorm van het menselijk skelet. De latten van de stoel zijn los van elkaar geplaatst, waardoor de stoel zich geheel naar de vorm van jouw lichaam vormt en hierdoor zorgt voor optimaal comfort.

De DS-2100 is in drie varianten verkrijgbaar:

- Als directiestoel met hoofdsteun;

- Als vergaderstoel met armleuning;

- Als vergaderstoel zonder armleuning

Afmetingen (breedte x diepte x hoogte):

Directiestoel: 68 x 75-90 x 122-136 cm

Vergaderstoel met armleuning: 68 x 79 x 93-107 cm

Vergaderstoel zonder armleuning: 65 x 79 x 93-107 cm

Artikelnummer275499
de Sede

de Sede

Sinds 1962 produceert de Sede kwaliteitsmeubelen waarbij de nadruk ligt op traditioneel handwerk en innovatiekracht. Met hun unieke leerproducten wil de Sede wereldwijd zintuigen prikkelen om zo een lach op ieders gezicht te toveren. Elke meester in de Zwitserse werkplaats draagt hier met zijn handwerk aan bij.

^