COR Cordia stoel

De Cordia stoel brengt comfort aan de tafel!

  • Modern design
  • Met bescherming op de armleuningen
  • Verkrijgbaar met een hoge of lage rug
  • Uitvoerbaar in diverse stof- en ledersoorten

€ 1.815,00
Vanaf € 1.815,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de COR Cordia stoel
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

Zowel esthetisch als functioneel. Cordia is een comfortabele eetkamerstoel. Het voelt alsof er plaats wordt genomen in een heerlijke loungestoel, maar dit comfort kan nu ook aan de eettafel. De bekleding loopt soepel over in de sierlijke schaal en rugleuning. De hoezen van de armleuningen zorgen niet alleen voor een speels effect, maar bieden ook de perfecte bescherming tegen vuil en vlekken.

Met een lichtvoetig draadframe of meerpotig draaionderstel zijn er vele mogelijkheden om de perfecte Cordia stoel samen te stellen. De stoel komt in twee verschillende rughoogten kan worden bekleed in diverse stof of ledersoorten. Stel de Cordia naar wens samen!

Artikelnummer325714
COR

COR

COR is een Duits familiebedrijf dat is opgericht in het jaar 1954. COR is het Latijnse woord voor hart en door de jaren heen is het hart steeds meer centraal gaan staan binnen COR. Leven is een echte aangelegenheid van het hart net als de meubels die het bedrijf maakt om comfortabel te kunnen leven.

^