COR Cordia stoel

De Cordia stoel brengt comfort aan de tafel!

  • Modern design
  • Met bescherming op de armleuningen
  • Verkrijgbaar met een hoge of lage rug
  • Uitvoerbaar in diverse stof- en ledersoorten

€ 1.887,00
Vanaf € 1.887,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de COR Cordia stoel
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
COR Cordia stoel

All in House Service

Bij aankoop van jouw nieuwe gestoffeerde meubel heb je de keuze om gebruik te maken van All in House Premium Service. Met All in House Premium Service krijg je 7 jaar aanvullende constructieservice, vlekkenservice en verzorgingsproducten. Zo hoef jij je de komende 7 jaar geen zorgen te maken over service en garantie. Vraag via het offerteformulier naar de mogelijkheden voor de All in House Service.

Zowel esthetisch als functioneel. Cordia is een comfortabele eetkamerstoel. Het voelt alsof er plaats wordt genomen in een heerlijke loungestoel, maar dit comfort kan nu ook aan de eettafel. De bekleding loopt soepel over in de sierlijke schaal en rugleuning. De hoezen van de armleuningen zorgen niet alleen voor een speels effect, maar bieden ook de perfecte bescherming tegen vuil en vlekken.

Met een lichtvoetig draadframe of meerpotig draaionderstel zijn er vele mogelijkheden om de perfecte Cordia stoel samen te stellen. De stoel komt in twee verschillende rughoogten kan worden bekleed in diverse stof of ledersoorten. Stel de Cordia naar wens samen!

Artikelnummer325714
COR

COR

COR is een Duits familiebedrijf dat is opgericht in het jaar 1954. COR is het Latijnse woord voor hart en door de jaren heen is het hart steeds meer centraal gaan staan binnen COR. Leven is een echte aangelegenheid van het hart net als de meubels die het bedrijf maakt om comfortabel te kunnen leven.

^