Cassina 081 Reaction Poetique bijzettafel

Dankzij de brede collectie past de Reaction Poetique in vrijwel iedere kamer!
€ 560,00
Vanaf € 560,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Cassina 081 Reaction Poetique bijzettafel
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Cassina 081 Reaction Poetique bijzettafel
Jaime Hayon heeft een verzameling bijzettafeltjes ontworpen voor Cassina; de Reaction Poetique. Hayon is geïnspireerd op de schilderijen en sculpturen van Le Corbusier. De verzameling bestaat uit vier pronkstukken, een dienblad en twee nachtkastjes. Deze zijn allemaal vervaardigd uit zwart gelakt essenhout. De Reaction Poetique is verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Afmetingen: Ø27 x 23 cm L 36 x B 15 x H 18 cm Ø30 x 23 cm Ø38 x 27 cm L 57 x B 30 x H 17 cm Ø48 x 64 cm Ø40 x 56 cm
Artikelnummer269033
Cassina

Cassina

Cassina staat al decennialang bekend om uitzonderlijke ontwerpen van fantastische kwaliteit. In de loop der jaren heeft Cassina een collectie opgebouwd met ontwerpen van de beste designers. Cassina weet ieder jaar weer indruk te maken met nieuwe modellen, materialen en kleuren op het gebied van hoogwaardige Italiaanse zitmeubelen.

Jaime Hayon

Jaime Hayon

De Spaanse kunstenaar en designer Jaime Hayon ontwerpt meubelen voor bekende merken. Al zijn ontwerpen stralen creativiteit uit en vallen op door het materiaal gebruik en vakmanschap. Zijn visie vervaagt de lijnen tussen kunst, decoratie en design. Hierdoor is hij een van de meest invloedrijke designers van de laatste eeuw.

^