COR Bond salontafel

Bond is een doordachte tafelserie van COR!

  • Iedere tafel vervult zijn eigen functie
  • Creëer een leuke combinatie!
  • Uitvoerbaar in vele kleuren

€ 600,00
Vanaf € 600,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de COR Bond salontafel
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

Designers: Aust & Amelung

Deze woonkamertafelserie heeft zijn naam te danken aan zijn functie: verbinden. Bond beschikt over mobiele en verstelbare laptoptafels, trolleys, bijzettafels en salontafel. Voor de serveertrolley zijn er zelfs verschillende compartimenten leverbaar.

Het doel van het designerduo Aust & Amelung was om een flexibele meubelserie te maken. Ieder deel van deze serie vervult zijn eigen functie en dient als een gereedschap. Zelfs de statische salon- en bijzettafels lijken altijd in beweging te zijn door het dynamische ontwerp.

Artikelnummer325723
COR

COR

COR is een Duits familiebedrijf dat is opgericht in het jaar 1954. COR is het Latijnse woord voor hart en door de jaren heen is het hart steeds meer centraal gaan staan binnen COR. Leven is een echte aangelegenheid van het hart net als de meubels die het bedrijf maakt om comfortabel te kunnen leven.

Aust & Amelung

Aust & Amelung

De Duitse ontwerpstudio Aust & Amelung is opgericht door designers Miriam Aust en Sebastian Amelung. Beide designers studeerde aan de Kunsthochschule in Kassel, dezelfde plaats waar ook hun ontwerpstudio gevestigd is. Het werk van de ontwerpstudio omvat onder andere productontwerp voor het Duitse designmerk COR.

^