Kristalia Degree bijzettafel

De Kristalia Degree bijzettafel is speels en praktisch!

  • Leuk bijzettafeltje met opslagruimte
  • Verkrijgbaar in zwart, wit of met een kurkcoating
  • Geschikt voor vele doeleinden

€ 468,00
Vanaf € 468,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Kristalia Degree bijzettafel
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Kristalia Degree bijzettafel

De Kristalia Degree is een veelzijdig bijzettafeltje. De speelse vorm is een eerbetoon aan de Amerikaanse academische wereld; de hoed die afgestudeerden in de lucht gooien wanneer hun eindelijk de diploma's in ontvangst mogen nemen. De tafel is gemaakt van wit of zwart polypropyleen en is ook uitvoerbaar met een coating van kurk. Met een draaiende beweging kan de bovenkant van de basis losgeschroefd worden om een opbergruimte te onthullen.

De Degree kan in verschillende situaties gebruikt worden, als nachtkastje of als opslag voor speelgoed of zelfs als ijsemmer.

Artikelnummer324703
Kristalia

Kristalia

Kristalia werd in 1994 opgericht door jonge lokale ondernemers. Kristalia heeft een passie voor design. Dit zie je duidelijk terug in de stijlvolle collectie van het Italiaanse meubelmerk. Pure vormen en hoogwaardige materialen geven elk meubel van Kristalia een geraffineerde uitstraling. Eenvoud siert, weet Kristalia.

^