Metaform Octagon bijzettafel

De Artifort Balans is een elegante bijzettafel met een prachtig achthoekig blad van keramiek

  • Inzetbaar als salon- en bijzettafel
  • Combineer tafeltjes voor een speels effect
  • Past in vrijwel ieder interieur
  • Kunt u naar wens samenstellen

€ 665,00
Vanaf € 665,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Metaform Octagon bijzettafel
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Metaform Octagon bijzettafel

De Metaform Octagon is een stijlvolle salon- of bijzettafel. De tafel heeft een achthoekig blad van keramiek en een strak onderstel waardoor hij in vrijwel ieder interieur past en op diverse manieren gebruikt kan worden. De Octagon is leverbaar in 2 verschillende maten. Combineer meerdere tafeltjes voor een speels effect.

De bijzettafel Octagon zelf samenstellen

De tafel is leverbaar in twee formaten en in verschillende kleuren. Het achthoekig blad is vervaardigd uit keramiek en het onderstel is gemaakt van staal. Informeer bij ons naar de vele mogelijkheden om zo uw perfecte bijzettafel samen te stellen.

Afmetingen
45 x 45 x 40 cm en 50 x 50 x 45 cm

Artikelnummer291321
Metaform

Metaform

Het Nederlandse meubelbedrijf Metaform ontwerpt en produceert al sinds 1964 een groot aanbod aan eigentijdense bijzettafels, salontafels en eetkamertafels. Maatwerk en flexibiliteit, dat is waar het merk bekend om staat. De kennis, het vakmanschap en de ervaring zorgen voor een strakke en moderne collectie aan designmeubelen.

^