Kristalia Tuile outdoor fauteuil

De Tuile outdoor fauteuil - huiselijke sfeer voor buitenhuis!

  • Vernoemd naar het gelijknamige Franse koekje
  • Heerlijk zitcomfort
  • Weerbestendig en waterafstotend
  • Stel uw favoriet samen!

€ 2.227,00
Vanaf € 2.227,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Kristalia Tuile outdoor fauteuil
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Kristalia Tuile outdoor fauteuil

Designer: Patrick Norguet (2017)

De Kristalia Tuile outdoor fauteuil heeft een modern design en een geweldig zitcomfort. De fauteuil heeft zijn geweldige comfort te danken aan de zachte polyurethaan vulling die verstevigd wordt door het stalen frame. Het frame is uitvoerbaar in verschillende kleuren, netzoals de weerbestendige Sunbrella stof. Stel je Tuile naar wens samen!

Deze outdoor fauteuil is onderdeel van de Tuile-collectie van Kristalia. De Tuile fauteuil is ook uitvoerbaar voor binnenhuis, die u ook met leer kunt samenstellen. De Tuile is ook uitvoerbaar als 2-zits- of 3-zitsbank voor binnen- of buitenshuis.

Artikelnummer324662
Kristalia

Kristalia

Kristalia werd in 1994 opgericht door jonge lokale ondernemers. Kristalia heeft een passie voor design. Dit zie je duidelijk terug in de stijlvolle collectie van het Italiaanse meubelmerk. Pure vormen en hoogwaardige materialen geven elk meubel van Kristalia een geraffineerde uitstraling. Eenvoud siert, weet Kristalia.

^