Vitra Wooden Doll No 1. super large

De Vitra Wooden Doll. No 1 super large is een uitmuntend collectors item!

  • Met de hand gemaakt en geschilderd
  • Originele versie van Alexander Girard
  • Slechts 1000 stuks per model verkrijgbaar
  • Wees er snel bij!

€ 1.995,00

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Vitra Wooden Doll No 1. super large
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

De Vitra Wooden Doll is een item dat niet kan ontbreken in jouw interieur! Alexander Girard ontwierp deze houten klassiekers in 1952 als decoratieve objecten voor in zijn huis in Santa Fe. Het moet een grote familie van mensen en dieren voorstellen. De originele ''wooden dolls'' maken deel uit van het Vitra Design Museum en beheren het nalatenschap van Girard. De Wooden Dolls, verkrijgbaar bij Vitra, zijn exacte replica's van de originelen en worden nog steeds met de hand gemaakt. Ieder figuurtje is dus een uniek en individueel object en letterlijk de enige van zijn soort.

De 'super large' versie van de Wooden Doll heeft een formaat van ongeveer 80 centimeter hoog en is eveneens met de hand gemaakt en geschilderd. De Wooden Dolls super large zijn genummerd en beperkt tot 1000 stuks per model. Gemaakt van massief sparrenhout en verpakt in een hoogwaardig houten geschenkverpakking bedrukt met logo en inclusief brochure.

De Wooden Doll No. 9 is ook verkrijgbaar in een 'super large' versie!

Artikelnummer333114
Vitra

Vitra

Al meer dan 80 jaar is het Zwitserse Vitra, specialist in het creëren van innovatieve design meubelen. De producten worden vervaardigd in samenwerking met de fantastische ontwerpers en vakmensen. Vitra is een echt familiebedrijf en gelooft in lange termijnrelaties met klanten, medewerkers en ontwerpers.

Alexander Girard

Alexander Girard

Alexander Girard is een Amerikaanse designer en architect die vooral bekend staat om zijn textielontwerpen. In 1952 werd Girard aangenomen als hoofd van de textielafdeling bij Herman Miller, waar hij samenwerkte met Charles en Ray Eames en George Nelson. Hij ontwierp meer dan 300 textieldesigns met gewaagde kleuren en patronen.

^