Montèl Icarus bank

Breng het zonnetje in huis met de Montèl Icarus bank!

  • Prachtige 3-zitsbank met een lounge-element
  • Modern ontwerp met afgeronde hoeken
  • Standaard uitgevoerd in stof Moncanto Pistachio 52 - Geel

€ 2.099,00

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Montèl Icarus bank
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Montèl | Cashback

Bij Montèl krijg je nu bij aankoop direct je geld terug. Je profiteert tijdelijk van een cashback tot 500.- op jouw aankoop*. Dat is lekker bankzaken doen!

Klik hier voor de actievoorwaarden

Een bank met een strak design en een zonnige stof. De Montèl Icarus bank is het zonnetje in huis dankzij zijn subtiel glanzende gele stof. De bank heeft subtiele afgeronde vormen, wat bij de grootste woontrends van nu past. De Icarus is niet alleen een mooi plaatje om te zien, maar scoort op comfort ook heel hoog. De polyetherschuim vullig geeft de perfecte onderteuning. Relax in stijl op de Icarus bank!

De Icarus is standaard uitgevoerd in stof Moncanto Pistachio 52.

Artikelnummer333131
Montèl

Montèl

Montèl is al ruim 35 jaar de grootste bankenspecialist van Nederland. Doordat het merk de collectie zelf in de hand heeft, kan er topkwaliteit- en design voor een verrassend lage prijs worden aangeboden. Daarnaast heeft Montèl wel 1001 mogelijkheden om een eigen unieke bankstel samen te stellen.

^