Cassina 2 Fauteuil Grand Confort, petit modèle bank

Een heerlijk comfortabele bank waarop u helemaal tot rust komt; de Cassina 2 Fauteuil Grand Confort, petit modèle bank

  • Het design van Le Corbusier, Pierre Jeanneret en Charlotte Perriand is een echte blikvanger in uw interieur
  • Een mooie combinatie stalen constructie met de zachte kussens
  • In een 2-zits en 3-zitsbank verkrijgbaar
  • Direct uit voorraad leverbaar!

€ 5.693,00
Vanaf € 5.693,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Cassina 2 Fauteuil Grand Confort, petit modèle bank
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

Designers Le Corbusier, Pierre Jeanneret en Charlotte Perriand

Een mooi design met stalen constructie en toch een zeer zacht comfort. Dat is de 2 Fauteuil Grand Confort, petite modèle bank van Cassina.

2 Fauteuil Grand Confort, petit modèle bank van Cassina

De 2 Fautueil Grand Confort, die ontworpen is door Le Corbusier in nauwe samenwerking met Pierrre Jeanneret en Charlotte Perriand, is niet zomaar een comfortabele bank van Cassina. Dankzij de constructie aan de buitenkant van verchroomd staal en de zachte kussens aan de binnenkant komt u helemaal tot rust wanneer u zich heeft genesteld in de 2 Grand Confort bank. Bovendien geven de heerlijke kussens de bank een zeer knusse en warme uitstraling. Deze mooie Cassina bank met Italiaans design past in vrijwel iedere woonkamer en is een regelrechte eyecatcher.

Uit voorraad leverbaar

De Cassina 2 Fauteuil Grand Confort, petit modèle bank is zowel in een 2- als 3-zit verkrijgbaar. Verder kunt u uw interieur aanvullen met de fauteuil in de 2 Grand Confort uitvoering. Zo maakt u uw zithoek helemaal compleet.

Nu direct uit voorraad leverbaar. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen.

Artikelnummer267849
Cassina

Cassina

Cassina staat al decennialang bekend om uitzonderlijke ontwerpen van fantastische kwaliteit. In de loop der jaren heeft Cassina een collectie opgebouwd met ontwerpen van de beste designers. Cassina weet ieder jaar weer indruk te maken met nieuwe modellen, materialen en kleuren op het gebied van hoogwaardige Italiaanse zitmeubelen.

Charlotte Perriand & Le Corbusier & Pierre Jeanneret

Charlotte Perriand & Le Corbusier & Piere Jeanneret

Charlotte Perriand, Le Corbusier en Pierre Jeanneret vormden een succesvol designteam tussen 1927 en 1937. Hun samenwerking was bijzonder vruchtbaar, vooral op het gebied van meubeldesign. Ze hebben verschillende designklassiekers gemaakt, voornamelijk voor Cassina, die nog steeds populair zijn tot op de dag van vandaag.

^