Designmeubels voor een grote familie

Familie bestaat niet alleen uit bloedverwanten. Je kan je familie ook gewoon zelf uitzoeken. Een familie kan bijvoorbeeld bestaan uit een gezin, een fijne vriendengroep of hechte club collega's. Welk soort familie het ook is, wanneer je samenkomt wil je gewoon meubelen die voorzien in ieders gemak. Je wilt lief en leed kunnen delen aan een mooie eettafel of ruime bank die plaats biedt voor iedereen. Bij Berden vind je designmeubels die jouw familie echt samenbrengt.

Designmeubels voor een grote familie
Banken

Banken

Er bestaat geen ander meubel dat zóveel plaats biedt als een bank. Laat het ook nog eens zo zijn dat wij banken hebben in onze collectie die je zo groot kunt maken als je zelf wilt! Modulaire banken die je kunt opstellen als een ruime hoekbank of zelfs als een enorme U-bank. Of ga voor een willekeurige opstelling, zodat de bank gewoon helemaal past in jouw interieur! Bekijk hieronder verschillende modellen die je zo kunt samenstellen dat er plek is voor iedereen uit jouw familie!

Domino.18

Montis heeft met de Domino.18 op een perfecte manier ingespeeld op de behoeftes van elke grote familie. De bank biedt enorm veel gemak voor iedereen. Bouw jouw nestje met de elementen waarmee je elke gewenste zitopstelling kunt maken. De Domino.18 bestaat uit enkel losse zitdelen, armleuningen en rugleuningen in diverse hoogtes, breedtes en dieptes, die je van elke kant aan elkaar kunt koppelen. Zo creëer je een eiland die aan elke kant op een andere manier gebruikt kan worden. Van relaxen en tv-kijken tot werken en eten. Bijzettafels schuif je eenvoudig af en aan en zijn voorzien van een IQ lader, een draadloze oplader voor je smartphone. Super handig!

Montis Domini 18. bank
Artifort mare bank

Mare

De Mare is een bank met subtiele, strakke lijnen. Hoe de Mare straalt door zijn eenvoud staat haaks op de hoeveelheid mogelijkheden die de bank kent. Een bank die kan voldoen aan de behoeftes van iedereen! Het bankenprogramma bestaat uit oneindig veel losse elementen waarmee je de bank zo groot maakt als je zelf wilt. Van twee tot zelfs twaalf personen! Niets is te gek! De Mare bank van Artifort is verder helemaal op jouw wensen af te stemmen. Ga voor de Mare met vaste of losse kussens en kies uit een scala aan stoffen of leersoorten en diverse onderstelafwerkingen.

Mags (Soft)

De Mags bank van HAY is ontworpen met maximaal comfort en minimale details. In combinatie met het breed assortiment aan modulaire units en verschillende bekledingsopties, biedt de Mags voor iedere familie een comfortabele plek. Zo was tv-kijken met het gezin of een cocktailavond met je vriendengroep niet eerder zo gezellig! Geef je de voorkeur aan nóg meer comfort? Ga dan voor de Mags Soft sofa, met een extra zachte vulling waar je heerlijk in weg kunt zakken.

Hay Mags (soft) bank
Rolf Benz Volo bank

Volo

Een nieuwe kijk op het leven in je woonkamer geeft deze mooie Volo bank van Rolf Benz. Met deze bank creëer je het volmaakte nestje voor jouw familie. Bouw een elegante compositie uitgerust met zachte kussens, een verfijnd bekleed frame en sierlijke poten. Door de slanke poten lijkt de bank in de ruimte te zweven. Heb je een grote woonkamer en nodig je graag je familie of vrienden uit voor een gezellige avond?

Kies voor de Volo bank en wij garanderen je dat jouw bank de show steelt bij jou visite!

Bellice

Als er een bank is met oneindig veel mogelijkheden, dan is dat de Bellice bank van Leolux. Het is in elk geval geen bank voor iemand die geen keuzes kan maken, want keuzestress is in dat geval een feit. Voor een grote familie is het bij uitstek een geschikte bank door de hoeveelheid mogelijkheden! Er zijn meer dan 50(!) zitelementen die je kunt combineren, met uitzondering van de tafeltjes en poefs die te koppelen zijn aan de zitelementen. Voor meer comfort is de bank te voorzien van hoofdsteunen en kussens. Bovendien stem je de Bellice ook nog eens af op jouw wensen qua uitstraling, denk aan verschillende bekledingen en onderstellen. Om het helemaal af te maken kies je zelf de breedte en hoogte van de armleuningen evenals de hardheid van de vulling.

Leolux Bellice bank
B&B Italia Tufty time bank

Tufty Time

One of a kind is de Tufty Time bank van B&B Italia. Een prachtig design dat straalt door zijn eenvoud. De designer liet zich inspireren door de Chesterfield bank met gecapitonneerde kussens. Het mooie aan de Tufty Time is dat de elementen op oneindig veel manieren te koppelen zijn aan elkaar. Zo stel je de bank helemaal samen naar de wensen van jouw familie.

Bouw een eiland of een ga voor een willekeurige opstelling in een stof en kleur van je voorkeur. Het kan allemaal met de mooie Tufty Time bank!

Eettafels

De beste gesprekken vinden plaats aan de keukentafel. Een eettafel is dan ook uit bij uitstek de plek voor een gezellige onderonsje met familie. Heb je een grote familie of een rijke vriendengroep die regelmatig komt dineren? Kies dan voor een van onderstaande eettafels, die verkrijgbaar zijn in vrijwel elke denkbare lengte die past in jouw eetkamer.

Eettafels
Arco Slim Plus tafel

Slim (Plus)

Laten we beginnen met de Slim tafel van Arco. Met een lengte tot 280 cm is de tafel al riant, maar met de komst van de Slim Plus tafel doet Arco daar nog een schepje bovenop. De Slim Plus is namelijk verkrijgbaar met een lengte tot 360 cm, waarbij het blad uit een stuk bestaat. Wil je een nog langere tafel? Dan is de Slim Plus ook verkrijgbaar in een connected-versie waarbij het blad uit 2 delen bestaat en het centrale punt ondersteund wordt door extra poten. In dat geval kan de lengte van de tafel tot maarliefst 720 cm worden uitgevoerd. Ideaal voor een wel heel grote familie!

Marina

Een ontzettend leuke, veelzijdige tafel die zowel binnen als buiten gebruikt kan worden, dat is de Marina tafel van Extremis. De Marina-collectie bestaat uit een tafel met vaste banken, Marina Picnic genaamd, maar ook uit een tafel waarbij een deel is voorzien van banken en een deel niet, met de naam Marina Combo, zodat je ook stoelen kunt plaatsen. Dit geldt ook voor de Marina tafel geheel zonder banken. Het design van de Marina is eenvoudig, waardoor jouw familie altijd centraal staat. Met een lengte tot 1210 cm is er hoe dan ook plek voor iedereen!

Extremis Marina tafel
Willisau Prato tafel

Prato

Een verfijnde tafel die absoluut niet fragiel is, is de Prato tafel van Willisau. De ultra dunne blad wordt ondersteund door fijne maar stabiele dragers. De poten die als dragers functioneren zijn net als het blad in ontzettend veel materialen en kleuren verkrijgbaar. Zo kan de tafel helemaal worden afgestemd op jouw woonwensen. De tafel is in een vaste versie tot een maximum lengte van 300 cm verkrijgbaar. Is voor jouw gezin een standaard lengte van 220 cm voldoende, maar krijg je regelmatig bezoek? Dan kan je de tafel van 220 cm ook bestellen als verlengbare versie, met verlengstukken tot twee keer 70 cm of drie keer 50 cm.

Tense

Het minimalistische design van de Tense tafel is licht, maar toch stabiel. De tafel is in de standaard versie verkrijgbaar in wit, zwart of grijs. Verder heeft MDF Italia de Tense in diverse andere varianten op de markt gebracht, zoals de Tense Material, die verkrijgbaar is in verschillende houtsoorten, steensoorten en messing, en de Outdoor variant.

Zo kan je zowel binnen als buiten met je familie genieten van de Tense. De Tense tafel is verkrijgbaar met een lengte tot 400 cm, ideaal voor een groot gezin.

MDF Italia Tense tafel
Cor Delta tafel

Delta

Een tafel die meegroeit met hun eisen. Hoeveel mensen er ook aan tafel komen te zitten, de Delta tafel van COR groeit gewoon mee. Een uiterst fijn afgewerkte massief houten tafel met een ranke uitstraling en indrukwekkend vakmanschap. De tafel komt in verschillende afmetingen tot 280 cm en er kan zelfs een uitschuifbare variant besteld worden. Deze tafel kan wel tot 320 cm verlengt worden!

^