Joli Marguerite ligbed

De Joli Marguerite ligbed is eenvoudig om te bouwen tot bank

  • Heerlijk comfortabel ligbed/bank
  • Ideale oplossing om ruimte te besparen
  • Combineer de bank met de bijpassende salontafel
  • Kunt u geheel naar wens samenstellen

€ 2.595,00
Vanaf € 2.595,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Joli Marguerite ligbed
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

Designer Mathias de Ferm

Het Joli Marguerite is een lichtgewicht aluminium ligbed met een uniek design: in een handomdraai tovert u dit ligbed om tot een bank. Een ideale oplossing die veel plaats bespaart. De Marguerite heeft een heerlijk comfort en komt door het minimalistische design vrijwel overal goed tot zijn recht. Combineer het ligbed/bank met de bijpassende Marguerite salontafel voor een mooi geheel.

Het ligbed Marguerite zelf samenstellen
Het aluminium ligbed is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Optioneel verkrijgbaar met kussen (inclusief hoofdsteun). Hierbij heeft u ook de keuze uit een uitgebreid kleurenpalet. Informeer vrijblijvend naar de vele mogelijkheden om zo uw ideale Joli Marguerite ligbed samen te stellen!

Afmetingen (breedte x diepte x hoogte)
210 x 69 x 30 cm

JoliJoli is een Belgisch kwaliteitsmerk voor meubels op maat. Ieder meubel is het resultaat van handwerk. Daarnaast zijn alle Joli meubelen geschikt voor zowel binnen- als buitenshuis. Joli volgt de recente ontwikkelingen en nieuwe trends op de voet en slaagt er zo in om trendy designmeubels aan te bieden.

Artikelnummer297917
Joli

Joli

Joli is een Belgisch kwaliteitsmerk voor metalen tafels op maat. Eén voor één met de hand gemaakt. Joli maakt het verschil en dat merk je gelijk op bij het eerste aanzicht. Het keurmerk ‘Made in Belgium’ kun je bij Joli letterlijk nemen. Alle producten zijn namelijk 100% van Belgische kwaliteit en gemaakt in België.

^