Montèl Futura bank

Stijlvol comfort voor de moderne woonkamer - De Montèl Futura bank!

  • Strakke en moderne vormgeving
  • Modulaire bank voor persoonlijk voorkeuren
  • Hoog comfortniveau met zachte zitting
  • Duurzame kwaliteit en vakmanschap

€ 1.799,00

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Montèl Futura bank
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Montèl | Cashback

Bij Montèl krijg je nu bij aankoop direct je geld terug. Je profiteert tijdelijk van een cashback tot 500.- op jouw aankoop*. Dat is lekker bankzaken doen!

Klik hier voor de actievoorwaarden

De Futura bank van Montel voegt een moderne touch toe aan elke woonkamer. De bank biedt niet alleen een esthetisch aantrekkelijke design, maar ook een hoog niveau van comfort.

Een ander opvallend kenmerk van de Futura bank is zijn modulariteit. Je kunt de bank naar eigen wens samenstellen en aanpassen aan de beschikbare ruimte en behoeften in jouw woonkamer. Of je nu een kleine zithoek wilt creëren of juist een ruime longeomgeving, de Futura bank kan worden aangepast aan jouw specifieke voorkeuren.

De Futura bank is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar zowel stijl als comfort in hun woonkamer.

De verkoopprijs is voor de afgebeelde bank. Wil je een andere variant? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan bij onze verkoop specialisten!

Artikelnummer338857
Montèl

Montèl

Montèl is al ruim 35 jaar de grootste bankenspecialist van Nederland. Doordat het merk de collectie zelf in de hand heeft, kan er topkwaliteit- en design voor een verrassend lage prijs worden aangeboden. Daarnaast heeft Montèl wel 1001 mogelijkheden om een eigen unieke bankstel samen te stellen.

^