Spectral Cocoon tv-meubel

Het Spectral Cocoon tv-meubel is niet alleen functioneel, maar ook een blikvanger in het interieur

  • Het meubel is voorzien van moderne technieken en functies
  • Kenmerkt zich door een minimalistisch en elegant design
  • Kabels en soundsystemen worden onzichtbaar geïntegreerd
  • Geheel naar wens samen te stellen zodat het perfect in uw interieur past

€ 0,00
Op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Spectral Cocoon tv-meubel
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

Spectral Cocoon tv-meubel
Het Spectral Cocoon tv-meubel is niet alleen functioneel, maar ook erg mooi. Het model is door zijn krachtige uitstraling een blikvanger in het interieur. Het meubel kenmerkt zich door een minimalistisch design waarbij kabels onzichtbaar geïntegreerd worden. De Cocoon is het enige model in de Spectral collectie die geschikt is voor elke soundbar. Daarnaast beschikt het tv-meubel over genoeg opbergruimte om alle snoeren en apparatuur van uw televisie in op te bergen. De Cocoon is een modulair meubel waardoor u hem geheel naar wens kunt samen stellen door te kiezen uit diverse losse elementen.

Het tv-meubel Cocoon zelf samenstellen
Het krasvaste glasoppervlakte is verkrijgbaar in meer dan 2.000 kleuren. Het meubel staat op edelstaal gepolijste sledepoten. Aan de draaibare TV-beugel kunt u vrijwel iedere televisie bevestigen. Cocoon is voorzien van met stof bespannen kleppen waarachter het geluidsysteem geplaatst wordt. Daarnaast kunt u het meubel voorzien van een Smart Charge waardoor u uw smartphone eenvoudig kunt opladen als u hem op de juiste plaats neerlegt. Voor een sfeervolle verlichting achter het meubel kunt u kiezen voor het Cocoon Smart Light.

Spectral
Bent u op zoek naar een mooi tv-meubel waarbij speakers en kabels onzichtbaar geïntegreerd zijn? Het vooraanstaande merk Spectral is sinds 1994 het enige originele bedrijf die hierin gespecialiseerd is. Of u nu voor een modulair model kiest of het meubel op maat laat maken, alles is mogelijk!

Artikelnummer303965
Spectral

Spectral

Spectral heeft op het gebied van tv-meubelen ware eyecatchers geproduceerd. Tv-meubelen met een chique uitstraling van Duitse kwaliteit. De afgelopen jaren is Spectral uitgegroeid tot de beste media meubel specialist van Europa. Vandaag de dag wordt het assortiment nog steeds uitgebreid met tv-meubelen, wandmeubels en tv-standaards.

^