Spectral

Spectral heeft op het gebied van tv-meubelen ware eyecatchers. Tv-meubelen met een chique uitstraling van Duitse kwaliteit. Spectral is de voorloper op het gebied van smart furniture. Innovatief met het integreren van onzichtbare sound systems. Zo heb je de keuze uit de minimalistische Spectral Air 4 all tv-meubel of de Spectral Cocoon tv-meubel, een echte blikvanger.

nieuwe website nieuwe website
Spectral

9 producten

Van hoog naar laag sorteren

9 producten

Van hoog naar laag sorteren

Een passend meubel voor iedereen

Spectral kent een aantal tv-meubelen in haar collectie, zoals de Spectral Ameno tv-meubel, Spectral Air Signature tv-meubel of de Spectral Circle tv-standaard. Zo heeft ieder model zijn eigen kenmerken en karakter. Je kunt bij veel modellen zelf de kleursamenstelling kiezen. Afhankelijk van welke meubel dat jij gekozen hebt, heb je keuze uit vijf kleuren of vier soorten houtfineer. Heb je een meubel met glas onderdelen, zoals bij de Amerno, dan heb je de keuze uit 2.000 tinten glas.

Spectral tv-meubel

Drie broer zijn vanuit de garage in de studententijd (1994) begonnen met het ontwerpen en produceren van meubels voor HiFi oplossingen. De eerste verkoopsucces was een feit, hierna volgde snel meerdere modellen. De afgelopen jaren is het bedrijf uitgegroeid tot de beste media meubel specialist van Europa.
Vandaag de dag wordt het Spectral assortiment nog steeds uitgebreid, niet alleen met tv-meubelen. Maar ook voor een wandmeubel en tv-standaard kun je bij Spectral terecht.

Spectral en Berden

Wij als Berden zijn dealer van Spectral, zo kunnen wij onze klanten vooruitstrevende tv-meubelen aanbieden, welke passen in elk interieur. Wil jij de Spectral tv-meubelen bewonderen in een van onze woonwinkels? Neem vrijblijvend contact op, zo kunnen wij jouw vertellen waar jij je favoriete tv-meubel kunt bekijken. Je vindt hier ook deskundige adviseurs die je graag helpen om samen met jouw tot een passend meubel te creëren. Zo kunnen wij ook samen met jou komen tot een uniek meubel, dat gaat pronken in jouw woonkamer. Weet je al wat je wilt? Vraag een vrijblijvende offerte aan en bestel gemakkelijk online.

^