Spectral Next tv-meubel

Het Spectral Next tv-meubel heeft een zeer strak en minimalistisch design

  • Het meubel is niet alleen praktisch, maar ook zeer mooi
  • kabels en soundsystemen worden onzichtbaar geïntegreerd
  • Past in vrijwel iedere interieurstijl
  • kunt u geheel naar wens samenstellen

€ 0,00
Op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Spectral Next tv-meubel
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Spectral Next tv-meubel

Het Spectral Next tv-meubel kenmerkt zich door een strak en minimalistisch design en past hierdoor in vrijwel ieder interieur. De televisie bevestigd u eenvoudig op de draaibare tv-beugel. Kabels en soundsystemen worden onzichtbaar geïntegreerd in het model. De Next biedt extra opbergruimte voor spullen die u dierbaar zijn. De Next is een modulair meubel waardoor u hem geheel naar wens kunt samen stellen door te kiezen uit diverse losse elementen. U heeft ontzettend veel ontwerp vrijheid door de vele mogelijkheden.

Het meubel Next zelf samenstellen
U heeft voor het meubel de keuze uit vier houtdecoren en 5 basiskleuren met een soft-touch oppervlakte. De fronten zijn greeploos en met stof bekleed. Hierbij heeft u de keuze uit 4 kleuren. Het formaat is individueel aan te passen. Het meubel kan zwevend aan de muur bevestigd worden, of op pootjes, of op wielen. Voor een sfeervolle verlichting achter het meubel kunt u kiezen voor de Smart Light LED-verlichting.

Spectral
Bent u op zoek naar een mooi tv-meubel waarbij speakers en kabels onzichtbaar geïntegreerd zijn? Het vooraanstaande merk Spectral is sinds 1994 het enige originele bedrijf die hierin gespecialiseerd is. Of u nu voor een modulair model kiest of het meubel op maat laat maken, alles is mogelijk!

Artikelnummer303975
Spectral

Spectral

Spectral heeft op het gebied van tv-meubelen ware eyecatchers geproduceerd. Tv-meubelen met een chique uitstraling van Duitse kwaliteit. De afgelopen jaren is Spectral uitgegroeid tot de beste media meubel specialist van Europa. Vandaag de dag wordt het assortiment nog steeds uitgebreid met tv-meubelen, wandmeubels en tv-standaards.

^