Spectral Air 4 all tv-meubel

Het Spectral Air 4 all tv-meubel heeft een uniek design: het meubel smelt samen met de televisie

  • Minimalistisch meubel waarbij kabels en soundsystemen mooi weggewerkt worden
  • Bestaat uit losse elementen die u kunt combineren tot iedere opstelling
  • Optioneel te voorzien van diverse technische snufjes
  • Geheel naar eigen wens samen te stellen

€ 0,00
Op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Spectral Air 4 all tv-meubel
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

Het Spectral Air 4 all tv-meubel heeft een uniek design: het meubel smelt samen met de televisie. De Air 4 all is een modulair meubel waardoor u het meubel geheel naar wens kunt samen stellen door te kiezen uit diverse losse elementen. Het meubel kenmerkt zich door een minimalistisch design doordat kabels en soundsystemen onzichtbaar geïntegreerd worden.

Het tv-meubel Air 4 all zelf samenstellen

Het stalen airboard is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren. De extra kastonderdelen met glasoppervlak zijn in zeer veel verschillende kleuren verkrijgbaar. De televisie kan op de muur gemonteerd worden door middel van een platte of draaibare beugel. Optioneel kunt u kiezen voor een soundbar, deze wordt magnetisch bevestigd. Daarnaast heeft u de keuze uit een Smart Charge en Charge Bar voor draadloos opladen. Ook kunt u kiezen voor Smart Light LED-verlichting die u kunt bedienen met een app. Informeer vrijblijvend naar de vele mogelijkheden.

Spectral
Bent u op zoek naar een mooi tv-meubel waarbij speakers en kabels onzichtbaar geïntegreerd zijn? Het vooraanstaande merk Spectral is sinds 1994 het enige originele bedrijf die hierin gespecialiseerd is. Of u nu voor een modulair model kiest of het meubel op maat laat maken, alles is mogelijk!

Artikelnummer303935
Spectral

Spectral

Spectral heeft op het gebied van tv-meubelen ware eyecatchers geproduceerd. Tv-meubelen met een chique uitstraling van Duitse kwaliteit. De afgelopen jaren is Spectral uitgegroeid tot de beste media meubel specialist van Europa. Vandaag de dag wordt het assortiment nog steeds uitgebreid met tv-meubelen, wandmeubels en tv-standaards.

^