Spectral Scala tv-meubel

Het Spectral Scala tv-meubel kenmerkt zich door een luchtig en minimalistisch design

  • Het meubel beschikt over moderne technieken en functies
  • Voorzien van elegante aluminium handgrepen
  • Kabels en soundsystemen worden onzichtbaar geïntegreerd
  • Geheel naar wens samen te stellen zodat het perfect in uw interieur past

€ 0,00
Op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Spectral Scala tv-meubel
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Spectral Scala tv-meubel

Spectral Scala tv-meubel
De Spectral Scala is een zwevend tv-meubel met een luchtig en minimalistisch design. Het meubel is voorzien van elegante aluminium handgrepen. Kabels en soundsystemen worden onzichtbaar geïntegreerd in het model. Daarnaast beschikt het tv-meubel over genoeg opbergruimte om alle snoeren en apparatuur van uw televisie in op te bergen. U heeft bij het Scala meubel ontzettend veel ontwerp vrijheid door de vele mogelijkheden.

Het tv-meubel Scala zelf samenstellen
U heeft voor het meubel de keuze uit 5 basis kleuren en 10 accentkleuren, waarbij u kunt kiezen tussen glanzend glossy of mat gesatineerd glas. De glasoppervlaktes zijn verkrijgbaar in meer dan 2.000 kleuren. U heeft voor het lowboard de keuze uit drie breedtes en talrijke uitvoeringen. Daarnaast heeft u de keuze tussen kleppen of lades. Een klep is te bekleden met stof, waarbij u de keuze heeft uit vier kleuren. In het meubel kunt u soundbars van diverse fabrikanten plaatsen. Het meubel kan zwevend aan de wand geplaatst worden, maar ook op aluminium pootjes of op een stalen frame. Daarnaast kunt u het meubel voorzien van een Smart Charge waardoor u uw smartphone eenvoudig kunt opladen als u hem op de juiste plaats neerlegt. Voor een sfeervolle verlichting achter het meubel kunt u kiezen voor het Cocoon Smart Light.

Spectral
Bent u op zoek naar een mooi tv-meubel waarbij speakers en kabels onzichtbaar geïntegreerd zijn? Het vooraanstaande merk Spectral is sinds 1994 het enige originele bedrijf die hierin gespecialiseerd is. Of u nu voor een modulair model kiest of het meubel op maat laat maken, alles is mogelijk!

Artikelnummer303969
Spectral

Spectral

Spectral heeft op het gebied van tv-meubelen ware eyecatchers geproduceerd. Tv-meubelen met een chique uitstraling van Duitse kwaliteit. De afgelopen jaren is Spectral uitgegroeid tot de beste media meubel specialist van Europa. Vandaag de dag wordt het assortiment nog steeds uitgebreid met tv-meubelen, wandmeubels en tv-standaards.

^