Spectral Circle tv-standaard

De Spectral Circle tv-standaard is zeer functioneel

  • De standaard is draaibaar en in hoogte verstelbaar
  • Ook is het geluid van richting en hoogte te veranderen
  • Optioneel te voorzien van diverse technische snufjes
  • Geheel naar eigen wens samen te stellen

€ 838,00
Vanaf € 838,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Spectral Circle tv-standaard
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Spectral Circle tv-standaard

De Spectral Circle tv-standaard is zeer functioneel; hij is draaibaar en in hoogte verstelbaar. Zelfs het geluid kunt u van richting en hoogte veranderen. Het meubel kenmerkt zich door een minimalistisch design doordat kabels onzichtbaar geïntegreerd worden.

De Circle tv-standaard zelf samenstellen

Het stalen onderstel heeft een glazen oppervlakte en is verkrijgbaar in meer dan 2.000 kleuren. Hierdoor is er altijd wel een geschikte standaard voor in uw interieur te vinden.

Spectral
Bent u op zoek naar een mooi tv-meubel waarbij speakers en kabels onzichtbaar geïntegreerd zijn? Het vooraanstaande merk Spectral is sinds 1994 het enige originele bedrijf die hierin gespecialiseerd is. Of u nu voor een modulair model kiest of het meubel op maat laat maken, alles is mogelijk!

Artikelnummer303944
Spectral

Spectral

Spectral heeft op het gebied van tv-meubelen ware eyecatchers geproduceerd. Tv-meubelen met een chique uitstraling van Duitse kwaliteit. De afgelopen jaren is Spectral uitgegroeid tot de beste media meubel specialist van Europa. Vandaag de dag wordt het assortiment nog steeds uitgebreid met tv-meubelen, wandmeubels en tv-standaards.

Ontdek als eerste onze nieuwste collecties, inspirerende lookbooks, aanbiedingen & meer!

^