Montèl Banktoppers

Montèl heeft een uitgebreide banken collectie, binnen deze collectie kent Montèl een aantal banktoppers. Dit zijn dé populairste banken die ook nog eens op voorraad zijn! Zo plof jij binnen 2 weken* neer op jouw favoriete Montèl. Én dat tegen een voordelige banktopperprijs. Stel jij liever jouw bank geheel naar eigen wens samen? Kom dan langs en bekijk de 1001 mogelijkheden bij Montèl Venlo, je vindt ons op de eerste etage van Berden Venlo.

*Onder voorbehoud van beschikbaarheid

8 producten

Van hoog naar laag sorteren

8 producten

Van hoog naar laag sorteren

Montèl Tuscan bank

Met de Tuscan bank van Montèl kom je heerlijk tot rust in jouw eigen woonkamer. Met de Montèl Tuscan bank kun je net wat meer relaxen? Met deze van kun je door één druk op de knop onderuitzakken! De rugleuning gaat naar achteren en de voetleuning klapt uit. Dit geeft een ideale relax houding. Zo kun jij heerlijk ontspannen na een lange dag, je ontspant op een manier als nooit tevoren.

Montèl

Bij Montèl heb jij als klant de vrije hand om je bank geheel naar wens samen te stellen. Zo heb jij de keuze welke bekleding en welke kleur jouw bankstel mag zijn. Daarbij heb je vaak ook nog de vrije hand om het model met losse element aan te passen. Bij de hoogte van de poot heb je de keuze uit standaard of een aangepaste maand. Door deze mogelijkheden kun je jouw Montèl bank geheel naar jouw wensen en zitcomfort aanpassen. Dit maakt ook iedere Montèl bank erg uniek. Montèl heeft een zeer mooie meubelcollectie, zo zijn er van Montèl banken, fauteuils en relaxfauteuils verkrijgbaar. Met een meubelstuk van Montèl ben je verzekerd van jarenlang plezier.

Montèl en Berden

Berden is officiële dealer van Montèl. De Montèl banktoppers kun je online bekijken of vraag gemakkelijk en vrijblijvende offerte aan van jouw favoriete Montèl bankstel. Wil je graag de Montèl bank graag bekijken in een van onze woonwinkels? Neem contact met ons op, dan kijken wij graag in welke woonwinkel jij het Montèl bankstel kunt vinden.

^