Beleef het bij Berden Venlo

Een fris en trendy beeld. Wanneer je Berden Wonen in Venlo binnenloopt, zie je vele inspirerende settings, van Dutch design tot meubelen met een Scandinavisch tintje. Van design klassiekers tot nieuw en modern design. Berden Wonen Venlo is gevestigd op de woonboulevard Trefcenter aan de Nijmeegseweg 6. Hier is ruim parkeeraanbod en je kunt hier gratis parkeren. Wij verwelkomen je graag in onze mooie design meubel winkel in Venlo.

Openingstijden

Maandag 13.00 - 18:00
Dinsdag 10.00 - 18.00
Woensdag 10.00 - 18.00
Donderdag 10.00 - 18.00
Vrijdag 10.00 - 18.00
Zaterdag 10.00 - 17.00
Zondag 12.00 - 17.00

Speciale openingstijden

Adres

Nijmeegseweg 6
5916 PT Venlo
077 358 06 00

Team Venlo

Wij helpen je graag

Maak kennis met het team van onze showroom in Venlo.
Mogen wij ons aan je voorstellen? Ons team bestaat uit Dennis, Els, Peter, Jack en Youri. Iedereen heeft zijn/haar eigen expertise, waardoor er altijd iemand is die je verder kan helpen. Kom gezellig een dagje naar Venlo. Een kopje koffie of een lekker glaasje wijn staan altijd voor je klaar!

"Mensen lopen hier gemakkelijk even binnen om een rondje wooninspiratie te doen. We maken het graag gezellig. Want als de sfeer goed is, voelt de klant dat ook!"

Specialist in Dutch design

Dutch Design is niet meer weg te denken uit de wereld van design meubelen. Het design van Hollandse bodem wordt gekenmerkt door typische, pure belijning en mooie materialen. Merken als Arco, Pilat&Pilat, Pastoe en Label hebben stuk voor stuk geweldige collecties opgebouwd en deze staan dan ook ruim uitgestald in onze showroom.

Merken te zien bij Berden Venlo

Leolux

Leolux

Leolux, net als Berden afkomstig uit Venlo, ontwerpt en produceert al jarenlang meubels op authentieke wijze. Het merk combineert comfort en hoge kwaliteit met een uniek design en biedt een breed assortiment aan in samenwerking met bekende ontwerpers. Kortom, je hele interieur heb je eenvoudig samengesteld met de meubels van Leolux.

Artifort

Artifort

Art & Comfort, dat is waar het meubelmerk Artifort voor staat en dat zie je daarom dan ook terug in het herkenbare assortiment. Kunst wordt met comfort gecombineerd. Het merk staat voor topkwaliteit, ontworpen door topdesigners en staat bekend om haar tijdloze banken en stoelen, veelal in kleurrijke kleuren.

Bert Plantagie

Bert Plantagie

De collectie van het Nederlandse merk Bert Plantagie bestaat uit tijdloze en stijlvolle design meubelen van topkwaliteit. Het merk werkt samen met topdesigners, waarmee eigentijdse meubelen worden ontwikkeld. De eenvoud van de ontwerpen en het gebruik van natuurlijke materialen zorgen voor een pure uitstraling in elk interieur.

Vele topmerken onder één dak!

Vele topmerken onder één dak!

Berden Wonen Venlo is sinds de opening in 1999 uitgegroeid tot een meubelstudio van formaat. We hebben collecties van de topmerken als Arco, Montis, Rolf Benz en de Sede. Ook vind je er de designcollectie van Leolux.

^