POLSPOTTEN

Een uniek Nederlands designlabel is het designmerk POLSPOTTEN. Erik Pol begon in 1986 met het importeren van terracotta potten uit Spanje. De potten van Pol werden een waar begrip en POLSPOTTEN was geboren! De hedendaagse collectie van POLSPOTTEN is samengesteld met spectaculaire en kwalitatief hoogwaardige producten. De producten zijn geïnspireerd op een uniek gevoel voor stijl en tijdloosheid.

nieuwe website nieuwe website
POLSPOTTEN

4 producten

Van hoog naar laag sorteren

4 producten

Van hoog naar laag sorteren

Uniek Nederlands design; POLSPOTTEN

Een traditionele designstijl, zo kun je de stijl van POLSPOTTEN omschrijven. Ze bouwen voort op vakmanschap uit alle hoeken van de wereld en staan bekend om hun eigenzinnige en persoonlijke interpretatie van Dutch Design. POLSPOTTEN streeft ernaar ethisch te zijn en duurzaam te produceren. De producten en ontwerpen zijn herkenbaar voor het Nederlandse publiek. Daarbij hanteren ze ook de gedachte "doe maar een beetje gek", waardoor ze een uniek concept creëren dat wereldwijd aanslaat.

Een diverse collectie

Doordat POLSPOTTEN samenwerkt met verschillende designers, hebben ze een diverse collectie. Bij POLSPOTTEN geldt het motto: more is more. Zo varieert het assortiment van extreem grote vazen tot handzame kleine vazen. Hiermee creëren ze een statement in hun collectie. Door met de verhoudingen te spelen, kun je ook een waar statement maken in jouw eigen huis.

^